2020. tél: Legendás anyósok
ITT támogathatsz bennünket

Randevúzási tippek szingli nőknek 1938-ból

2015. június 1. 18:38

A Click Photo-Parade amerikai magazin egyik, 1938-as kiadásában jó tanácsok özönét zúdítja egyedülálló női olvasóira, akik elsajátíthatják azokat a fogásokat, amelyek segítségével férjet foghatnak maguknak (vagy legalábbis nem üldözik el a mellettük lévő kérőt). A ma már kissé elavult, megmosolyogtató vagy éppen felháborítónak nevezhető tanácsok tökéletesen leképezik, hogy milyen volt 75-80 évvel ezelőtt a két nem közötti viszony.

Tippek szingli nőknek 1938-ból

 

Tippek szingli nőknek 1938-ból
„Sohase ülj furcsa pozícióban, ne nézz unottan, főként akkor ne, ha ő unatkozik. Légy óvatos, ha rágógumizol (ami nem tanácsolt), tedd csendben, zárt szájjal.” (...)„A férfiak nem szeretik, ha kölcsönkérik a zsebkendőjüket, amelyet végül rúzsfoltokkal bepiszkítva kapnak vissza. Egyébként a sminkedet akkor tedd fel, amikor ő nem látja.”

Tippek szingli nőknek 1938-ból

„A gondoskodó nő sohasem kelti fel egy férfi figyelmét. Ne beszélgess, miközben táncolsz, ha egy férfi táncol, akkor nem diskurálni akar.” (...) „Ha szükséged van egy melltartóra, akkor viselj egyet. Figyelj, hogy ne húzd túl szorosra az övedet, ügyelj, hogy a harisnyád pedig ne ráncolódjon.”

Tippek szingli nőknek 1938-ból

„Sohase használd a visszapillantó-tükröt a sminked megigazítására. A sofőrnek szüksége van rá a vezetés közben, ráadásul idegesítőnek talál majd.” (...) „Ne ölelgesd, csókolgasd, ne légy túlságosan intim a kísérőddel mások előtt, hiszen ezzel zavarba hozod.”

Tippek szingli nőknek 1938-ból

„Ne ismerkedj a pincérrel, ha ott van melletted a férfi kísérőd, aki igényli és vágyik a figyelmedre.” (...) „Ne beszélgess ruhákról, és ne kezd el neki elmesélni, milyen új öltözékkel gyarapodott a ruhatárad. Az hízelgő lesz számára, ha olyan témákról diskuráltok, amelyeket ő hoz fel.”

Tippek szingli nőknek 1938-ból

„Ne légy szentimentális, a férfiak nem szeretik a könnyeket, pláne nyilvános helyen.” (...) „Fontos, hogy ne igyál túl sokat, egy férfi elvárja, hogy megőrizd a méltóságodat. Iszogatás után néhány lány okosabbnak tűnik, ám a legtöbb együgyűbbé válik.”

Tippek szingli nőknek 1938-ból

„Ne légy feltűnő, ne beszélgess más férfiakkal.”

Támogasd a Múlt-kor szerkesztőségét!

Miért támogassam a Múlt-kort?

2020. tél: Legendás anyósok
Olvasta már a Múlt-kor
történelmi magazin
legújabb számát?

kedvezményes előfizetés 1 évre (5 szám)

Nyomtatott előfizetés vásárlása
bankkártyás fizetés esetén 18% kedvezménnyel.
Az éves előfizetés már tartalmazza az őszi különszámot.
7 960 ft 6 490 Ft
Digitális előfizetés vásárlása a teljes archívumhoz való hozzáféréssel 50% kedvezménnyel.
Az első 500 előfizetőnek.
20 000 ft 9 990 Ft

Játsszon!

Miről híresült el I. Miklós pápa?

Történelmi adattárak

Mi történt a szülinapomon?

Adja meg e-mail címét, és hetente megküldjük Önnek a Múlt-kor legjobb írásait!

Bezár