7 végzetes pillanat

Ahogy egykor Frank Sinatra, most a licitálók sem sajnálták a pénzt a híres jegygyűrűre

2018. december 7. 16:48 MTI

Barbara Sinatra gyémánt eljegyzési gyűrűje 1,7 millió dollárért kelt el azon a New York-i árverésen, amelyet a Sinatra-házaspár személyes tárgyaiból rendezett a Sotheby's.

Barbara Sinatra eljegyzési gyűrűje
Barbara Sinatra eljegyzési gyűrűje

Az egykori énekes világsztár negyedik feleségének csak a gyémánt eljegyzési gyűrűje 1,7 mililó dollárért cserélt gazdát azon a New York-i árverésen, amelyet a Sinatra-házaspár személyes tárgyaiból rendezett a Sotheby's. Az aukciósház közlése szerint két telefonos licitáló között folyt ádáz párharc az eljegyzési gyűrűért. Ezt a gyűrűt egy pohár pezsgőbe rejtve kérte meg Frank Sinatra felesége, Barbara kezét.

A kedd esti aukció, a Lady Blue Eyes: Barbara és Frank Sinatra tárgyai című árveréssorozat része volt, amelyen a házaspár 26 személyes tárgyára lehet licitálni. Kedden Barbara Sinatra ékszereit bocsátották árverésre New Yorkban. A kereken 4,7 millió dolláros bevételt a Barbara Sinatra Gyermekközpont fogja megkapni.

A tárgyakat három rendezvényen bocsátják árverésre: a Lady Blue Eyes-árverés december 6-án lesz, az online aukció pedig november 27. és december 7. között zajlik. Frank Sinatra, a Grammy- és Oscar-díjas színész-énekes 1998-ban, jótékonyságáról híres felesége, Barbara Sinatra pedig tavaly halt meg.

2018. tél: 7 végzetes pillanat
Olvasta már a Múlt-kor
történelmi magazin
legújabb számát?

kedvezményes előfizetés 1 évre (4 szám)

Nyomtatott előfizetés vásárlása
bankkártyás fizetés esetén 25% kedvezménnyel.
A 4. lapszámot ajándékba adjuk.
6 368 ft 4 776 Ft
Digitális előfizetés vásárlása a teljes archívumhoz való hozzáféréssel 65% kedvezménnyel.
Az első 500 előfizetőnek.
20 000 ft 6 990 Ft

Játsszon!

Miről híresült el I. Miklós pápa?

Történelmi adattárak

Mi történt a szülinapomon?

Adja meg e-mail címét, és hetente megküldjük Önnek a Múlt-kor legjobb írásait!