A vörösterror 133 napja

Honnan tudhatod, hogy egy nő csak incselkedik veled? – útmutató az 50-es évekből

2016. augusztus 31. 13:55

Hosszú, igéző pillantást vet a válla felett a férfire, vagy szándékosan leejt valamit, hogy aztán a kiszemelt „áldozat” felvehesse neki – két mozzanat, amelyet a The Boyfriend And the Girlfriend (A barát és a barátnő) című magazin 1952. novemberi száma szerint biztos jele annak, hogy egy nő csak incselkedik valakivel, ám valójában nem akar tőle semmit. A lapszámra a clotho98 nevű felhasználó talált rá nemrég a Flickr-ön. 

Honnan tudhatod, hogy egy nő csak incselkedik veled? – útmutató az 50-es évekből

Ahogy a cikk elején olvasható: „Minden fiú bosszantódolog-listáján előkelő helyen szerepel a lányok azon típusa, amely a következő két oldalon lesz látható. Majdnem minden csinos lány flörtöl egy kicsit. Ez természetes. Egy incselkedő lány azonban nem elégszik meg a flörtöléssel: a maga módján, bájai félreérthetetlen mutogatásával igyekszik magához édesgetni a fiúkat – ki nem mondott ígéretekkel, amelyek teljesítése esze ágában sincs.” A cikk ezután hozzáteszi, hogy az incselkedő, kacér lányok tisztességtelenek, és csak játszanak a fiúkkal, amelynek során nem átallnak bevetni a legócskább trükköket, amelyek olykor működnek, olykor pedig nem. Végül hozzáteszik, egyetlen olyan fiú sem szeretne elvenni egy olyan lányt, aki rajta kívül másnak is szívesen megmutatja bájait.  A lap képeket is közölt azokról a mozdulatokról, amelyeket látva egy fiúnak óvakodnia kell, mivel ezekből tudható, hogy egy lány csak szórakozik vele.

Magazin

2019. tavasz: A vörösterror 133 napja
Olvasta már a Múlt-kor
történelmi magazin
legújabb számát?

kedvezményes előfizetés 1 évre (4 szám)

Nyomtatott előfizetés vásárlása
bankkártyás fizetés esetén 25% kedvezménnyel.
A 4. lapszámot ajándékba adjuk.
6 368 ft 4 776 Ft
Digitális előfizetés vásárlása a teljes archívumhoz való hozzáféréssel 65% kedvezménnyel.
Az első 500 előfizetőnek.
20 000 ft 6 990 Ft
Amikor félig csukott szemmel, csókra álló ajkakkal néz egy olyan fiúra, akit még sohasem látott, vagy éppen csak megismerteAmikor leejti a táskáját, majd előrehajol, hogy felvegye a leejtett tárgyakat, úgy, hogy a szoknyája a térde fölé csúszik; Amikor szokásszerűen feszes felsőket és szoknyákat visel, amelyekben jól kirajzolódik az alakja Amikor megkér egy fiút, hogy gyújtsa meg a cigarettáját, majd a művelet közben végig mélyen a szemébe néz; amikor egy félmosollyal hosszan elnéz a válla felettAmikor olyan fürdőruhában jelenik meg, amely rövidebb, mint egy „jókislányé”; amikor nyilvánosan igazítja meg a harisnyakötőjét, miközben sejti, hogy figyelikAmikor szoknyáját felhúzva megigazítja a harisnyáját, nyilvánvalóan tesztelni akar

Játsszon!

Miről híresült el I. Miklós pápa?

Történelmi adattárak

Mi történt a szülinapomon?

Adja meg e-mail címét, és hetente megküldjük Önnek a Múlt-kor legjobb írásait!