Prostitúció és Hollywood

2012. február 1. 10:47 The Daily Telegraph

Egy egykori tengerészgyalogos többek között azt állítja, hogy a trónjáról lemondott VIII. Edward angol királlyal és feleségével, Wallis Simpsonnal szeretkezett egyszerre – derül ki egy új könyvből.


A volt tengerészgyalogos, Scotty Bowers meleg és biszexuális prostituáltakból álló hálózatot épített ki, amellyel Hollywood legnagyobb sztárjait szolgálta ki a negyvenes évektől kezdve. A ma már 88 éves férfi több személyt is megnevez – Cary Grant, Rock Hudson, George Cukor, Katherine Hepburn és Vivien Leigh – a kliensek között a február 14-én megjelenő Full Service: My Adventures in Hollywood and the Secret Sex Lives of the Stars című könyvben.

A Hollywood Hillsen lakó Bowers a New York Times újságírójának beszélt életéről röviddel a könyv megjelenése előtt. Mint mondta: közel három évtizedig űzte a szakmát, de eddig minden felkérésnek ellenállt, és senkit nem avatott a pikáns részletekbe. „Azért mondtam most igent, mivel már nem leszek fiatal és minden trükköm halott” – nyilatkozta Bowers. „Az igazság már senkinek nem fáj” – tette hozzá.

A könyvből azt is megtudhatjuk, hogy Bowers 150 kéjhölgyet szervezett le Katherine Hepburnnek, de olyan orgiákról is beszámol, amelyeken Spencer Tracy, Cole Porter és a híres kiadó, Alfred A. Knopf vett részt.

Minden egy Paramount Picture melletti töltőállomáson kezdődött: itt dolgozott Bowers, míg egy nap odajött hozzá Walter Pidgeon színész és ajánlatot tett neki. Az üzlet beindult, de Bowers leszögezi: soha nem fogadott el pénzt az „üzletek” leszervezéséért. „Nem voltam strici” – fűzte hozzá a férfi.

Címkék
Olvasta már a Múlt-kor történelmi magazin legújabb számát?
Kedvezményes előfizetés egy évre (4 szám)
Bankkártyás vásárlás esetén 25% kedvezmény

A 4. lapszámot ajándékba adjuk.

6368 Ft helyett

4776 Ft

Banki átutalás, csekkes fizetés esetén 20% kedvezmény

6368 Ft helyett

5085 Ft

Előfizetek a magazinra
kérdésem van az előfizetéssel kapcsolatban
Legfrissebb
Legolvasottabb

Játsszon!

Miről híresült el I. Miklós pápa?

Történelmi adattárak

Mi történt a szülinapomon?

Adja meg e-mail címét, és hetente megküldjük Önnek a Múlt-kor legjobb írásait!

X
Megjelent a Múlt-kor történelmi magazin 2017. őszi száma