Hitler elfeledett szövetségesei

Keresés

 
Keresett szó   
Címke szerint
Dátum és között
Keresési feltételek:
Cimke: Elvis
7 találat
[1]

Fekete hétfőként emlegették a rajongók a napot, amikor Elvis bevonult a seregbe

[2017.11.14. 12:51] Hírek

Elvis ügynöke tanácsára nem bújt ki a kötelezettség alól és két éven keresztül szolgált az Egyesült Államok hadseregében. Ezen időszak nem csak népszerűségét emelte korábban sosem látott magasságokba, de későbbi életére is nagy hatással volt.

[2]

Így vonult be a seregbe Elvis Presley

[2016.03.09. 13:04] Hírek

Amikor 1958-ban Elvis belépett a seregbe, felajánlották neki a lehetőséget, hogy egyszerűen kivételeznek vele, nem kell a többi behívott mellett letöltenie a szolgálati idejét, egyszerűen csak szórakoztathatja a csapatokat, miközben kapcsolatban maradhat rajongóival, azonban a sztár nem élt e lehetőséggel.

[3]

Ritka képek Elvis Presley egyik lemezfelvételéről

[2016.02.05. 17:38] Hírek

Az igen tehetséges, utánozhatatlan hangú Presley 1954-ben még heti 35 dollárt keresett gépkocsivezetőként, két évvel később ugyanennyi idő alatt már ezen összeg négyszázszorosát vitte haza. A most következő fényképeken egy 1956-os nashville-i lemezfelvételeinek ritka pillanatai láthatók.

[4]

Közel 200 millió forintot is adhatnak Elvis aranyozott zongorájáért

[2015.10.06. 13:40] Hírek

Több mint félmillió dollárért cserélhet gazdát Elvis Presley aranyozott hangversenyzongorája egy novemberi aukción, ahol azt a Beatles-logós dobbőrt is elárverezik, amelyet az első egyesült államokbeli fellépésükkor használtak a gombafejűek. 

[5]

Amikor az egész világ fellélegzett

[2015.09.02. 13:04] E-folyóirat

1945. szeptember 2-án írta alá Japán a feltétel nélküli kapitulációról szóló megállapodást az amerikai Missouri csatahajó fedélzetén, és ezzel a csendes-óceáni fronton is véget ért a II. világháború. A történelem eddigi legnagyobb fegyveres konfliktusában 61 ország vett részt és mintegy 75 millió ember halt meg.

[6]

A Király dalait sumérul is énekelték

[2015.01.08. 16:19] Hírek

Nem ő volt az első rock and roll-sztár, de népszerűsége felülmúlta valamennyi vetélytársát, így lett az amerikai álom megtestesítője, a műfaj Királya, minden idők egyik legsikeresebb és legnagyobb hatású előadója. 

[7]

Szívbeteg volt Elvis 

[2014.03.26. 11:04] Hírek

Elvis Presley szívbeteg volt, ez közrejátszhatott az énekes korai halálában - derült ki abból a DNS-vizsgálatból, amelyet a Channel 4 brit kereskedelmi televízió kérésére végeztek el.

Segítség

Hogyan kereshet?

A keresés során választhat: az oldal teljes tartalmában, csak cikkeink között, vagy pedig az évfordulós adatbázisunkban keres. Ha a cikket választja, az alatta szereplő legördülő menüben finomíthatja a feltételeket, és választhat rovataink, vagy az e-folyóirat esetében a lapszámok közül is. Emellett mostantól akár időkeretre is leszűkítheti a keresési tartományt.
Amennyiben töredékszóra szeretne keresni, rakjon * (csillag) karaktert a szó végére, pl. egyipt* !

történelmi Adattárak

Miben kereshet?
Történelmi események
Összetett keresés >>
Fogalomtár
Ki kicsoda?

Ajánló

Mit talál az adattárban?
Események

VII. Gergely pápa megrója Salamon királyt Salamon azért kap feddést, mert IV. Henrik német királynak hűbérül ajánlotta fel Magyarországot, amely a pápa szerint a Szentszék hűbérbirtoka.
Tovább >>

Tudja, mit jelentenek?
Antibolsevista Comité
Gátlóműves kerekes óra
Osztrakiszmosz
Ismeri őket?
Batthyány-Strattmann László
Grant, Ulysses
Tai-tsu ( Taizu) (Északi Szung-dinasztia)