2024. tavasz: Tróntól a Szentszékig
ITT vásárolhatsz termékeinkből

Már digitálisan is olvasható a Múlt-kor történelmi magazin

2017. november 24. 17:53

Örömmel tudatjuk kedves Olvasóinkkal, hogy a Múlt-kor történelmi magazin a nyomtatott változat mellett – az Önök kényelmét szem előtt tartva és a XXI. század elvárásaihoz igazodva – mostantól digitálisan is elérhető. Nincsenek postaköltségek, és a bizonytalan szállítással sem kell bajlódni, magazinunk digitális verzióját applikáció letöltése nélkül, csupán internet-kapcsolattal olvashatja bármilyen böngészőben, bárhol a világon. Ráadásul most Öné lehet az összes eddig megjelent Múlt-kor lapszám.

Az utóbbi hónapokban számos megkeresést kaptunk határon túli olvasóinktól, hogy szeretnének előfizetni a Múlt-kor történelmi magazin nyomtatott lapszámaira, ami sajnos hatalmas postaköltséggel és bizonytalan szállítással járt. Örömmel értesítjük Önöket, hogy ennek most vége: lapszámaink digitális módon is elérhetőek bárhol a világban. Ráadásul e módszer jelentős kedvezményekkel is jár.

Olvasóink mostantól megvásárolhatnak digitálisan bármely, korábban megjelent Múlt-kor lapszámot, előfizethetnek a következő négy lapszámra, továbbá a Prémium kategória keretében – mindössze 6990 forintért – Önöké lehet a teljes archívum, amely 35 lapszámot tartalmaz. A megvásárolt digitális termékek a www.mult-kor.hu/magazin oldalon történő regisztráció és belépés után azonnal elérhetővé válnak. Mindössze internetkapcsolat szükséges hozzá.

Alapcsomag-előfizetés vásárlása esetén az éves előfizetés tartalmazza az aktuális számot, továbbá a következő 4 lapszámot. A digitális előfizetés első (aktuális) száma a honlapunkon történő regisztrációt és belépést követően azonnal elérhetővé válik. A profil oldalon tudja figyelemmel kísérni előfizetése státuszát. Előfizetése lejárta után az Ön által megvásárolt termékek továbbra is elérhetők maradnak a fiókjában.

Prémium csomag vásárlása esetén a csomag az éves előfizetésen felül tartalmazza az évente megjelenő különszámot, valamint a teljes archívum hozzáférést 365 napig. 365 nap elteltével azok a lapszámok, amelyek nem voltak az előfizetés részei, inaktívvá válnak, míg az előfizetés lejárata után az előfizetett termékek továbbra is elérhetők maradnak a fiókjában.

Digitális vásárláson belül lehetősége van Alapcsomag-előfizetés, korábbi lapszám(ok), illetve Prémium csomag ajándékozására is. Ajándékozás esetén a megajándékozottat e-mailben értesítjük ajándékáról. Az értesítő e-mail tartalmaz egy kuponkódot. A kupont a megajándékozott saját regisztrációja során (vagy ha már rendelkezik regisztrációval, a belépést követően) tudja felhasználni. Belépés után elérhetők lesznek számára a termékek. Az ajándékozónak lehetősége van beállítani, hogy az értesítő e-mailt az ajándékozott melyik napon kapja meg.

A nyomtatott magazint belföldi, a digitális verziót pedig a külföldön élő, határon túli olvasóinknak ajánljuk. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a nyomtatott és a digitális vásárlás nem kombinálható. Egyszerre csak az egyik folyamatot tudja elvégezni.

Kedves Olvasóinkat szeretettel várjuk a www.mult-kor.hu/elofizetes oldalon, ahol a regisztrációt követően - a kedvezményes előfizetési lehetőségek böngészése mellett - ajándékba kapják a digitális jubileumi kiadványunkat. Jó olvasást és ajándékozást kívánunk!

Támogasd a Múlt-kor szerkesztőségét!

Miért támogassam a Múlt-kort?

2024. tavasz: Tróntól a Szentszékig
Olvasta már a Múlt-kor
történelmi magazin
legújabb számát?

kedvezményes előfizetés 1 évre (5 szám)

Nyomtatott előfizetés vásárlása
bankkártyás fizetés esetén 10% kedvezménnyel.
Az éves előfizetés már tartalmazza az őszi különszámot.
9 945 ft 8 990 Ft
Digitális előfizetés vásárlása a teljes archívumhoz való hozzáféréssel 25% kedvezménnyel.
Az első 500 előfizetőnek.
20 000 ft 14 990 Ft

Játsszon!

Miről híresült el I. Miklós pápa?

Történelmi adattárak

Mi történt a szülinapomon?

Adja meg e-mail címét, és hetente megküldjük Önnek a Múlt-kor legjobb írásait!

Bezár