2024. tavasz: Tróntól a Szentszékig
ITT vásárolhatsz termékeinkből

Ingyenesen elérhető a Múlt-kor digitális archívuma

Az egészségügyi veszélyhelyzetre való tekintettel 2020. május 3-ig ingyenesen hozzáférhetővé tesszük a Múlt-kor összes korábbi lapszámát. Önnek nem kell mást tennie, csupán regisztráció után bejelentkeznie az online felületünkre, ahol a "Profil" menüponton belül a “Megvásárolt termékek” alatt megtalálja és böngészheti magazinunk valamennyi korábbi lapszámát. A jelenlegi, aktuális lapszámunk ebben a szolgáltatásban nem elérhető, azt kizárólag előfizetéssel rendelkező olvasóink kapják meg. Az ingyenes digitális archívumunkat oktatási segédanyagként a pedagógusok figyelmébe is ajánljuk.

A digitális kiadványokhoz a regisztráció megerősítése után, oldalunkon belépve fér hozzá. A belépést követően a "Profil" oldalon, a "Megvásárolt termékek" menüpont alatt találja a digitális kiadványokat.

 

Ha Ön még nem regisztrált oldalunkon:

REGISZTRÁCIÓ

 

Ha Ön korábban már regisztrált oldalunkon:

BELÉPÉS

 

(A regisztráció megerősítéséről automatikus e-mailt küldtünk Önnek. A levélben található hivatkozásra kattintva, a megerősítést követően tud belépni az Ön saját fiókjába. Előfordulhat, hogy a regisztrációt megerősítő email a spamek vagy a promóciós levelek közé kerül, kérjük, ott is legyen kedves megnézni.)


Belépés után a digitális archívum az alábbi menüpontokon keresztül érhető el:

Bezár