2024. nyár: Hírhedt emberrablások
ITT vásárolhatsz termékeinkből

A magyar történelem legkiemelkedőbb alakjai

2006. szeptember 7. 12:30

Tizennégy héten át keressük, hogy olvasóink szerint kik a legtöbb érdemet szerzett egyéniségek a magyar múltban. Szavazzon históriánk legizgalmasabb teljesítményt nyújtó, legjelentősebb alakjaira!

A magyar történelem legizgalmasabb egyénisége

Szeptember 11-től hétről-hétre, 13 fordulón keresztül keressük az olvasóink számára leginkább figyelemreméltó magyar történelmi személyeket, illetve akiknek érdemeit olvasóink közül a legtöbben elismerik.

A választásban már előre segítséget nyújtunk, azaz minden héten tíz, a magyar történelemben főszereplővé vált személyt mutatunk be, akikre aztán - visszamenőleg is - december 4-ig lehet majd szavazni. A 12 kategória győztesei közül pedig az utolsó fordulóban, a döntőben (december 4-17.) dől el, hogy kit tartanak számon a Múlt-kor olvasói a legkiemelkedőbb magyar történelmi személyiségként.

Ön szerint ki a magyar történelem legkiemelkedőbb személye?
Szavazzon és nyerjen!

A játék szabályai a világon már több helyen is lebonyolított legnagyobb szavazásokat követik, ezért a játék során elsősorban a magyar történelemről szóló tankönyvekben is gyakran feltűnő 120 személy közül lehet majd válogatni. A jelöltek meghatározásánál figyelembe vettük korábbi játékunkra érkezett több mint 1000 hozzászólást is, ezúttal azonban nem szerepelnek élő személyek, sem aktív politikusok, médiasztárok.

Érvényes szavazat elküldéséhez minden fordulóban szükség lesz egy név és egy érvényes e-mail cím megadására, mert a résztvevők között ajándékokat is szeretnénk szétosztani. Játékunkban egy digitális fényképezőgép, könyvajándékok és múzeumi belépők nyerhetők.

Játékra hívunk tehát minden érdeklődőt, hogy ismerje meg a Múlt-kor jelöltjeit, és szavazzon a legtöbb érdemet szerzett, az Önök által legnépszerűbbnek tartott magyar történelmi figurára!

Az Ön által megadott adatokat a Múlt-kor, mint adatkezelő és adatfeldolgozó használja, másik fél számára nem szolgáltatja ki, és betartja a Személyes Adatok Kezelésére vonatkozó törvényi előírásokat.

Támogasd a Múlt-kor szerkesztőségét!

Miért támogassam a Múlt-kort?

2024. nyár: Hírhedt emberrablások
Olvasta már a Múlt-kor
történelmi magazin
legújabb számát?

kedvezményes előfizetés 1 évre (5 szám)

Nyomtatott előfizetés vásárlása
bankkártyás fizetés esetén 20% kedvezménnyel.
Az éves előfizetés már tartalmazza az őszi különszámot.
12 450 ft 9 990 Ft
Digitális előfizetés vásárlása a teljes archívumhoz való hozzáféréssel 25% kedvezménnyel.
Az első 500 előfizetőnek.
20 000 ft 14 990 Ft
Legfrissebb
Legolvasottabb

Játsszon!

Miről híresült el I. Miklós pápa?

Történelmi adattárak

Mi történt a szülinapomon?

Adja meg e-mail címét, és hetente megküldjük Önnek a Múlt-kor legjobb írásait!

Bezár